Léčebný program na Akné

Náš program je speciálně vypracován tak, aby jednotlivé účinné složky v používaných přípravcích se vzácně doplňovaly a znásobovaly tak účinek celého programu na AKNÉ.

  1. Dobře kůži umýt:

Nejdříve je nutné řádně postiženou pokožku u akné očistit. Umýt. Nebudeme vám vnucovat náš sprchový gel, protože k mytí bohatě postačují i jiné levnější mycí prostředky. Náš gel je však nejlepší – kůži nedráždí.

  • Vyčistit a desinfikovat póry naší speciální micelární vodou na akné:

Použít naší speciální micelární vodu na akné, která svým hloubkovým účinkem vymyje jednotlivé póry, odstraní z kůže nečistoty a desinfikuje ji. To vše díky micelám a speciálnímu složení aktivních látek společně s Betuldiolem. Takto se kůže zbaví nežádoucích bakteriálních patogenů, hydratuje se a připraví se k dalšímu ošetření krémem. K posílení účinků jsme tuto micelární vodu obohatili o extrakt z vrby, který má čistící účinek, ale i tonizuje kůži.

Jako bonus této micelární vody na akné je i její velká schopnost odlíčení od make-upu a to bez štípání očí. Naše micelární voda má tedy dvojí efekt.

  • Natření ošetřených míst krémem Epiderma při akné:

Na takto dobře ošetřenou pokožku naneseme v malé vrstvě krém od naší značky. A to vždy nejlépe ráno a večer, vždy po použití micelární vody na akné.

  • Buďte trpělivý:

Kdo očekává zázrak za tři dny, tak toho zklameme. A říkáme to raději nyní, než nakoupíte a s výsledkem nebudete spokojeni.  Tak mnoho si vás vážíme.

            Léčba každého akné trvá i při intenzivní léčbě lékařem a i s antibiotiky minimálně měsíc. A i potom je třeba neustále pečovat o svoji pleť.

            My slibujeme, že výsledek začátku ubývání množství pupínku u akné spatříte již za týden. Někdo i dříve. To ale neznamená, že máte vyhráno. Mějte na paměti, že válka s akné je dlouhodobá a u mladých lidí třeba i na několik let. Jinak se dostaví jojo efekt a to nechceme my a ani vy.

Naše přípravky na akné se mohou aplikovat i na jiná postižená místa, než obličej.

Za Epiderma přeji mnoho úspěchů a vám štěstí, při volbě přípravku na akné.

MUDr. Jiří Skalický

Epiderma kosmetika – eshop

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

ArabicBulgarianChinese (Simplified)CroatianCzechDanishDutchEnglishFrenchGermanHungarianItalianPolishPortugueseRussianSpanishTurkish