Jak nejlépe zničit akné

Je mi líto mladých lidí, jak vynakládají velké peníze a naděje do různých kosmetických přípravků a zbytečně. Ne, že by některé přípravky na akné byly špatné, ale mladí jsou prostě uspěchaní a nedočkaví. Dle nich má akné zmizet pokud možno do příštího rána. A tečka. Ale tak tomu bohužel není.

Značka Epiderma při tom vyvinula skvělou kosmetiku na problematickou kůži, chcete-li pleť.  Objevila a uvedla do praxe novou skvělou kompozici Betuldiol, který je předmětem několika podaných patentů. V této převratné a nadčasové kompozici používá Epiderma kanabidiol ( CBD) z konopí a betulin z břízy. V klinických testech se tato látka Betuldiol  velice osvědčila jako výrazná protizánětlivá látka, která mimo jiné má i protibakteriální charakter. Je však zapotřebí s kosmetikou Epiderma umět pracovat. Není to jen o natření krému na kůži a kréme makej a ukaž, co umíš.

                Jak na to? Poradím vám, jak účinně pracovat s kosmetikou Epiderma. Od  toho tady jsem.

Je to prosté. Stačí si zakoupit základní řadu přípravků na akné značky Epiderma. Jsou to: Epiderma bioaktivní micelární voda při akné a Epiderma bioaktivní krém při akné ( 30ml). Menší balení krému ( 10ml) mělo sloužit jako vzorek a ne jako plnohodnotný krém. Což si ti nedočkaví mysleli. Bohužel se úspěch nedostavil.

                Ošetření pleti začneme ráno: Aknózní kůži dobře umyjeme mýdlem a usušíme. Pokud používáte na mytí pleti Epiderma sprchový gel 300ml, potom kůži neotírat. Kosmetický tampon zvlhčit micelární vodu od Epidermy a táhlými tahy kůži vyčistit všude tam, kde je akné. Micely se dostávají hluboko i do pórů a ničí veškeré bakterie, co jim vstoupí do cesty. Micelární voda zároveň obsahuje látky, které napomáhají regeneraci kůže a tím i napomáhají k zabránění vzniku vrásek. A to je skvělé, ne? Micelární vodu neotírejte, nechte jí zaschnout. Pokud spěcháte, můžete ještě na vlhkou pleť opatrně nanést tenkou vrstvu krému a vetřít jemnými pohyby rukou. Zdůrazňuji v tenké vrstvě. Neplatí pravidlo, čím více, tím lépe. Na takto připravenou a ošetřenou pleť nyní můžete použít i líčidla. Nemusíte se líčení bát, protože Epiderma micelární voda při akné perfektně a velice kvalitně i odličuje. A neštípe! To je bonus navíc a ještě k tomu ušetříte za nákup jiné odličovací vody. Micelární voda zároveň tonizuje. Dalším bum a prásk! Po čase používání této micelární vody zpevníte oční víčka a nebudete muset vyhledávat plastického lékaře. Ale opět, není to do druhého dne.

                Pokud budete trpěliví, za necelý týden uvidíte první známky zlepšení aknózní kůže. Tento stav graduje po dobu měsíce až šesti týdnů, kdy by mělo akné zmizet. Co je však důležité – je třeba pokračovat v tomto ošetřování pokožky, jinak se akné vrátí. V této fázi zhojení doporučuji si vyzkoušet, zda je nutné používat i krém, a nebo zda stačí k udržení akné pouze Epiderma micelární voda. Pokud se akné začne vracet při absenci krému, je třeba se rychle vrátit ke kombinaci – micelární voda, krém. Pokud se akné nevrátí, stačí používat pouze Epiderma micelární vodu jako prevenci.

                Epiderma je tou správnou volbou kosmetiky při aknózní pleti aneb

s Epidermou má zdravou kůži každý.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

ArabicBulgarianChinese (Simplified)CroatianCzechDanishDutchEnglishFrenchGermanHungarianItalianPolishPortugueseRussianSpanishTurkish