BETULDIOL® vrah ekzémů, akné a lupénky

Betuldiol® je zcela nová, generačně revoluční léčebná kompozice, která byla vyvinuta značkou EPIDERMA.  Nová kompozice je předmětem patentových přihlášek. Věříme, že použitím výrobků zn. EPIDERMA obsahující Betuldiol, se překonají Vaše očekávání.

Betuldiol vychází z moderního ponětí protizánětlivých přírodních látek. Jeho vznik je složitým a finančně náročným procesem. Je složen z dvou hlavních látek . Z čistého CBD ( kanabidiolu) a z čistého Betulinu. Obě látky jsou v 99,00% čistotě a vyšší, jsou v krystalické formě.

Tato nová kompozice Betuldiol má léčebně duální účinek. V praxi to znamená, že umí inhibiovat jak COX (cyclooxygenáza), tak i LOX (lipooxygenáza) a tím dochází k tlumení všech zánětů, které COX a LOX zapříčiňují. Mohlo by se zdát, že to zní jednoduše, ale tak tomu není. Pravda je opakem. Zánět je velice složitým dějem a ještě složitější je jeho léčba.

Tato nová kompozice se hodí na hojení většiny zánětů lidského organizmu. U kožních zánětů jako je ekzém, kontaktní ekzém, alergická dermatitida, psoriáza či akné má tato kompozice vysoké léčebné účinky. Také klidní záněty kloubů, žaludku, střev, slinivky a dalších nemocí při ústním podání v podobě potravinových doplňků .

Betuldiol svými protizánětlivými účinky velice dobře ovlivňuje i další funkce lidského organizmu, především kůže: kůži čistí a dezinfikuje – hlavně u akné, je nápomocen při regeneraci kůže a dokáže zabránit tvorbě strií a vrásek.

S obsahem této  nové kompozice Betuldiol® byla vyvinuta základní kosmetická řada značky EPIDERMA. Byly provedeny srovnávací, dvojitě zaslepené studie na účinnost těchto nových mixtur s vynikajícím úspěchem, kde byl jednoznačně potvrzen lepší a výraznější účinek produktů s obsahem kompozice Betuldiol®.

Touto novou kompozicí Betuldiol® se značka EPIDERMA odlišila od konkurenčních firem. Výrobky s obsahem Betuldiolu® výrazně klidní ekzémy, psoriázu, akné a další dermální záněty, což je pro současný trend zhoršování kvality kůže více než žádoucí. A to za použití přírodních bioaktivních látek. Na této nové, účinné kompozici založila firma svůj startovací úspěch, protože tato látka je nenapodobitelná a je předmětem patentu, který byl udělen. Značka EPIDERMA s Betuldiolem výcenásobně ovlivňuje pozitivní regeneraci kůže, zabraňuje tvorbě strií a vrásek, kůži dobře hydratuje. Stačí vyzkoušet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

ArabicBulgarianChinese (Simplified)CroatianCzechDanishDutchEnglishFrenchGermanHungarianItalianPolishPortugueseRussianSpanishTurkish